به وبسایت کیانوش محمودی خوش آمدید

26805008 (021)

آدرس

تهران، ولنجک، نبش خ چهاردهم، برج وفا

نگاهی به بزرگ‌ترین معایب پاسپورت دومینیکا

معایب پاسپورت دومینیکا

دومینیکا از جمله کشورهایی است که شهروندی و سپس پاسپورت خود را از طریق برنامه CBI به متقاضیان اعطا می‌کند. درصورتی‌که نیاز به آزادی سفر و یک پاسپورت قدرتمند داشته باشید، سرمایه‌گذاری در دومینیکا و اخذ شهروندی آن می‌تواند گزینه مناسبی برای شما باشد. پاسپورت این کشور مزایای بسیار زیادی دارد که در مقاله «مزایای پاسپورت دومینیکا» به طور کامل به آنها پرداخته‌ایم.

در مقاله امروز از وب‌سایت کیانوش محمودی، می‌خواهیم نگاهی به معایب پاسپورت دومینیکا داشته باشیم. هرچند که کارشناسان ما پس از ماه‌ها بررسی‌های تخصصی و عمیق، نتوانستند ایراد خاصی در برنامه CBI دومینیکا و پاسپورت آن پیدا کنند، اما بد نیست که در این مقاله، به یک سری نکات نگاهی داشته باشیم. آگاهی از مزایا و معایب پاسپورت دومینیکا، بی‌شک به افزایش آگاهی شما کمک شایانی خواهد کرد.

پرداخت مالیات‌بردرآمد در شرایط خاص

یکی از نکاتی که می‌توان برای پاسپورت دومینیکا مطرح کرد، الزام به پرداخت مالیات در شرایط خاص است. بنا بر قوانین این کشور، شهروندانی که سالانه به مدت ۱۸۳ روز در خاک این کشور ساکن باشند و از منابع این کشور درآمدی کسب کنند، ملزم به پرداخت مالیات هستند.

توجه داشته باشید که این موضوع، جای نگرانی چندانی برای شما متقاضیان عزیز ندارد!

اخذ شهروندی دومینیکا و پاسپورت آن، شما را ملزم به زندگی در خاک این کشور نخواهد کرد. هیچ نیازی نیست که بعد از دریافت پاسپورت دومینیکا در این کشور زندگی کنید تا بتوانید حق شهروندی خود را نگه دارید. این موضوع از جذابیت‌های شهروندی دومینیکا به شمار می‌رود. از طرفی با این تفاسیر، شما هیچ‌گونه الزامی به پرداخت مالیات نیز نخواهید داشت.

شما عزیزان می‌توانید به‌راحتی به کشور دومینیکا سفر کنید و تعطیلات خوشی را در این کشور بگذرانید؛ هیچ نیازی هم نیست که به دولت دومینیکا مالیاتی پرداخت کنید. به‌عبارت‌دیگر می‌توان این‌طور جمع‌بندی کرد که این مساله هیچ پیامد منفی یا محدودیتی برای شما به همراه نخواهد داشت.

عدم امکان سفر بدون ویزا به آمریکا

لازم است بدانید که سفر به کشور آمریکا با پاسپورت دومینیکا بدون ویزا، هنوز امکان‌پذیر نیست. خیلی از افراد این‌طور فکر می‌کنند که با استفاده از پاسپورت دومینیکا می‌توانند به‌راحتی و بدون نیاز به اخذ ویزا به آمریکا سفر کنند؛ اما در حقیقت، حتی دارندگان این پاسپورت نیز باید برای سفر به ایالات متحده، درخواست ویزا بدهند.

در این میان نکته بسیار مهمی وجود دارد که باید به آن توجه داشته باشیم.

هرچند که با پاسپورت دومینیکا نمی‌توان بدون ویزا به آمریکا سفر کرد، اما داشتن این پاسپورت، می‌تواند مسیر دریافت ویزای آمریکا را برای شما هموار کند. با داشتن پاسپورت دومینیکا، شما می‌توانید شانس خود را برای دریافت ویزای توریستی ۱۰ ساله آمریکا، تا چندین برابر افزایش دهید؛ حال آنکه احتمال دریافت این ویزا با پاسپورت ایران، تقریبا نزدیک به صفر است!

قدرت و رتبه پاسپورت دومینیکا از پاسپورت ایران بسیار بیشتر است و در رتبه ۳۵ برترین پاسپورت‌های دنیا قرار دارد. همین موضوع باعث می‌شود که مقامات آمریکایی، اعتماد بیشتری نسبت به دارندگان این پاسپورت داشته باشند و ویزای توریستی ۱۰ ساله را با سخت‌گیری کمتری برای این افراد صادر کنند. با این اوصاف، بهتر است که به بخش مثبت ماجرا نگاه کنید و افزایش شانس خود را برای دریافت ویزای توریستی، نادیده نگیرید.

عدم امکان دریافت پاسپورت دومینیکا با هزینه کمتر

از دیگر نکاتی که می‌توان برای پاسپورت دومینیکا مطرح کرد، این است که نمی‌توان آن را با هزینه کمتری دریافت کرد. برای دریافت پاسپورت این کشور یا باید حداقل ۱۰۰ هزار دلار به دولت این کشور کمک بلاعوض کنید، یا اینکه مبلغ ۲۲۰ هزار دلار در بخش املاک سرمایه‌گذاری کنید. نکته‌ای که در این میان وجود دارد آن است که نمی‌توان شهروندی این کشوری را با مبلغ کمتری دریافت کرد و درصورت انجام این کار، شهروندی شما باطل خواهد شد. (برای کسب اطلاعات بیشتر مقاله هزینه اخذ پاسپورت دومینیکا را بخوانید.)

لازم است که نگاه خودمان را نسبت به این موضوع تغییر بدهیم!

اول‌ازهمه، برنامه CBI دومینیکا یکی از اقتصادی‌ترین روش‌ها برای اخذ پاسپورت دوم در سرتاسر دنیاست؛ پس اصلاً نیازی نیست که بخواهید این کار را با مبلغ کمتری انجام دهید.

دوم اینکه، موضوع مطرح شده نه‌تنها یک عیب نیست، بلکه یک مزیت بزرگ نیز محسوب می‌شود. حساسیت و سخت‌گیری دولت دومینیکا برای اعطای شهروندی و صدور پاسپورت خود، باعث افزایش اعتبار برنامه CBI آن شده است. این برنامه یکی از معتبرترین برنامه‌های اعطای شهروندی در دنیاست و کشورهای درجه یک بسیاری آن را قبول دارند. این مسئله نقطه‌ضعف نیست، بلکه نقطه قوت پاسپورت دومینیکا به شمار می‌رود و باعث شده است تا بتوان با آن به بیش از ۱۴۱ کشور دنیا بدون ویزا سفر کرد.

الزام به پرداخت هزینه پردازش پرونده برای ایرانی‌ها

از دیگر نکات مربوط به پاسپورت دومینیکا، می‌توان الزام به پرداخت هزینه بررسی پرونده (Due Diligence) را نام برد. مطابق با قوانین جدیدی که دولت دومینیکا برای ایرانی‌ها وضع کرده است، متقاضیان ایرانی باید علاوه بر پرداخت هزینه اولیه (کمک بلاعوض ۱۰۰ هزار دلاری یا سرمایه‌گذاری ۲۲۰ هزار دلاری) هزینه‌های دیگری را به‌عنوان هزینه بررسی پرونده به دولت این کشور پرداخت کنند.

شرح این هزینه‌ها را می‌توان در ادامه مطالعه کرد:

  • ۱۰۰ دلار برای متقاضی، به‌عنوان هزینه پردازش پرونده
  • ۲۵ هزار دلار برای متقاضی اصلی، به‌عنوان هزینه بررسی پرونده و پیشینه متقاضی
  • ۴۵ هزار دلار برای همسر متقاضی اصلی و فرزندان بالای ۱۶ سال، به‌عنوان هزینه بررسی پرونده و پیشینه آن‌ها

البته باید توجه داشته باشید که به این موضوع نیز نمی‌توان خرده گرفت و آن را واقعا یک عیب برای پاسپورت دومینیکا دانست. چنان که پیش‌تر به آن اشاره کردیم، برنامه CBI دومینیکا از جمله معتبرترین برنامه‌ها در دنیا است. این کشور سعی دارد تا با پردازش تمام متقاضیان تا بیشترین میزان ممکن، اعتبار برنامه CBI را هم‌چنان در صدر نگاه دارد. بدیهی است که با پرداخت این هزینه‌ها و همین‌طور گذشتن از موانعی این چنینی، اعتبار شما نیز به‌عنوان متقاضی بالاتر خواهد رفت؛ پس اگر نیک بنگریم، این هزینه‌ها در اصل می‌توانند مزیت هم به‌‌حساب بیایند.

عدم امکان ثبت درخواست شهروندی از طرف متقاضی

از دیگر نکاتی که می‌توان آن را به‌عنوان معایب پاسپورت دومینیکا مطرح کرد، عدم امکان ثبت درخواست اخذ شهروندی به‌صورت مستقیم از جانب متقاضی است. آن دسته از افرادی که قصد دارند با اخذ کمک بلاعوض یا سرمایه‌گذاری در دومینیکا درخواست شهروندی و پاسپورت دهند، لازم است که این کار را از جانب نمایندگان رسمی این دولت پیگیری نمایند.

دولت دومینیکا در سرتاسر دنیا دارای نمایندگان رسمی است و ثبت درخواست برای اخذ شهروندی این کشور، تنها از طریق این نمایندگان رسمی امکان‌پذیر خواهد بود. کیانوش محمودی نماینده رسمی دومینیکا است و شما می‌توانید با مراجعه به وب‌سایت رسمی دولت این کشور، از صحت این ادعا اطمینان پیدا کنید.

البته لازم به ذکر است که این موضوع را نیز می‌توان به‌نوعی به سود متقاضیان دانست. از آنجایی که فرایند ثبت درخواست شهروندی پیچیدگی‌های خاص خودش را دارد، بهره گرفتن از آگاهی نمایندگان رسمی می‌تواند گزینه معقولانه‌تری باشد. نمایندگان رسمی دولت دومینیکا از تمامی قوانین و جزئیات آن اطمینان کامل دارند و می‌توانند نقش مهمی را در زمان اخذ پاسپورت دومینیکا ایفا کنند.

نیم‌نگاهی به مزایای پاسپورت دومینیکا

حال که تا به اینجای کار معایب پاسپورت دومینیکا را به شما گفتیم، بد نیست که نیم‌نگاهی به مزایای بی‌شمار این پاسپورت نیز داشته باشیم. از جمله نقاط قوت پاسپورت دومینیکا می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • امکان سفر بدون ویزا به بیشتر از ۱۴۱ کشور در دنیا
  • امکان دریافت پاسپورت برای اعضای خانواده و فرزندان
  • امکان دریافت پاسپورت در سریع‌ترین زمان ممکن
  • عدم نیاز به زندگی در خاک دومینیکا یا سفر به آن
  • سودآوری پاسپورت با سرمایه‌گذاری در بخش املاک دومینیکا

اخذ پاسپورت دومینیکا در کمترین زمان با کیانوش محمودی

در این مطلب از وب‌سایت کیانوش محمودي، نگاهی به معایب پاسپورت دومینیکا داشتیم. در کنار هم، سه نکته مهم در پاسپورت این کشور را مرور کردیم. در نهایت هم دیدیم که این مسائل، نه‌تنها اصلاً عیب به‌حساب نمی‌آیند و محدودیتی ایجاد نمی‌کنند، بلکه گاهی حتی می‌توانند یک امتیاز بسیار بزرگ هم باشند. نتیجه تمام این صحبت‌ها آن می‌شود که پاسپورت دومینیکا، ارزش سرمایه‌گذاری را دارد و می‌تواند مزایای بسیاری برای متقاضیان خود به همراه داشته باشد.

برای دریافت پاسپورت دومینیکا، بهترین کار آن است که این کار از تنها نمایندگی رسمی کشور دومینیکا در ایران انجام دهیم. کیانوش محمودی، تنها نماینده رسمی دولت دومینیکا در ایران است و بهترین مرجع برای دریافت شهروندی دومینیکا به شمار می‌رود. کیانوش محمودی با بیش از ۳۰ سال سابقه و ده‌ها پرونده موفق برای اخذ پاسپورت دومینیکا، مطمئن‌ترین همراه شما در این مسیر خواهد بود.

شما متقاضیان گرامی می‌توانید برای اخذ اطلاعات بیشتر و همین‌طور دریافت مشاوره رایگان، از طریق راه‌های ارتباطی با کارشناسان تیم ما تماس حاصل فرمایید.

برچسب‌ها :
اشتراک‌گذاری :