به وبسایت کیانوش محمودی خوش آمدید

26805008 (021)

آدرس

تهران، ولنجک، نبش خ چهاردهم، برج وفا

دومینیکا، بهترین کشور برای پاسپورت دوم از هر نظر

دومینیکا بهترین کشور برای پاسپورت دوم

داشتن پاسپورت دوم، در بسیاری موارد نشانه تمکن مالی بالا و توانمندی‌های بین‌المللی زیاد فرد است. فردی که پاسپورت دوم دارد به احتمال زیاد یا توانسته است در کشورهای دیگر سرمایه‌گذاری کند یا سال‌های زیادی به تحصیل و کار مفید و پرارزش در کشورهای دیگر مشغول بوده است. بسیاری از ثروتمندان برای به دست آوردن آزادی سفر، تجارت و اقامت در کشورهای دیگر، اقدام به دریافت پاسپورت دوم یا حتی سوم می‌کنند. اما برای بسیاری، سوال است که بهترین پاسپورت دوم از همه نظر کدام است؟ کدام کشور است که می‌توانیم برای دریافت پاسپورت دوم اقدام کنیم و در اسرع وقت و با کمترین هزینه و شرایط، پاسپورت را برای خود و خانواده‌مان به دست آوریم. به نظر متخصصان تیم کیانوش محمودی، با بیش از ۳۰ سال تجربه در زمینه اخذ اقامت و تابعیت دوم از طریق سرمایه‌گذاری، دومینیکا بهترین کشور برای دریافت پاسپورت دوم از هر جهت است. با این مطلب از سایت کیانوش محمودی، همراه باشید تا به بررسی پاسپورت دوم، مزایای و کاربردهای دریافت آن، روش‌های دریافت آن و از همه مهم‌تر، اینکه چرا دومینیکا بهترین کشور برای دریافت پاسپورت دوم است بپردازیم:

پاسپورت دوم چیست؟

پاسپورت، مدرکی است که در سطح بین‌المللی نشان می‌دهد شما تابعیت کدام کشور را دارید و تحت حمایت کدام کشور هستید. پاسپورت هر کشوری رنگ و کد به خصوص خود را دارد. برخی افراد علاوه بر کشوری که مادر و پدر آن‌ها تابعیت آن را دارند یا در خاک آن متولد شده‌اند، می‌توانند تابعیت و پاسپورت کشوری دیگر را هم دریافت کنند. پاسپورت دوم باعث می‌شود که شما بتوانید در کشوری دیگری هم به زندگی بپردازید یا از مزایای شهروندی کشور دیگر هم بهره‌مند شوید. اکثر ثروتمندان و سرمایه‌داران ایرانی، پاسپورت دومی دارند که بتوانند با آن از رفاه و حمایت اجتماعی کشور دیگر و آزادی سفر بهره‌مند شوند.

مزایا و کاربردهای دریافت پاسپورت دوم

بهترین کشور برای پاسپورت دوم

دریافت پاسپورت دوم مزایای فراوانی دارد. یکی از مهم‌ترین مزایای پاسپورت دوم، آزادی سفر است. با پاسپورت ایرانی شما به تعداد محدودی از کشورها می‌توانید بدون ویزا سفر کنید و در واقع پاسپورت ایرانی یکی از ضعیف‌ترین پاسپورت‌های جهان است. اما با پاسپورت دوم کشوری مثل دومینیکا، آزادی سفر بدون ویزا به بیش از ۱۴۱ کشور جهان از جمله کشورهای حوزه شنگن را به دست می‌آورید. همین‌طور با اخذ پاسپورت دومینیکا دریافت ویزای کشورهایی مثل آمریکا و کانادا هم فرآیند ساده‌تری خواهد داشت.

امکان تجارت، انتقال پول و افتتاح حساب در کشوری که پاسپورت آن را دارید و کشورهای دیگر هم یکی از مهم‌ترین مزایایی است که دارندگان پاسپورت دوم از آن بهره‌مند می‌شوند. در واقع، یکی از مهم‌ترین دلایلی که باعث می‌شود تاجران ایرانی به فکر دریافت پاسپورت کشورهای دیگر بیفتند همین است. امکان اقامت و زندگی در کشورهای دیگر هم، مزیت دیگری است که دارندگان پاسپورت دوم بسیاری کشورها می‌توانند از آن بهره‌مند باشند.

روش‌های دریافت پاسپورت دوم

تابعیت یا پاسپورت هر کشوری، بر اساس قوانین آن کشور، از طرق گوناگون به فرد می‌رسد. بیشتر افراد تابعیت کشوری را می‌گیرند که والدین آن‌ها تابعیت آن را داشته‌اند. بعضی کشورها، به کسی که در خاک آن کشور به دنیا می‌آید نیز تابعیت آن کشور را اعطا می‌کنند. اما دریافت تابعیت و پاسپورت یک کشور در بزرگسالی، کاری بسیار دشوارتر است.

هر کشوری برای اعطای تابعیت خود، قوانینی دارند. به طور کلی دو راه برای دریافت پاسپورت دوم وجود دارد. اقامت و سرمایه‌گذاری. بعضی روش‌ها تلفیقی از دو روش یاد شده هستند. یعنی شما باید در آن کشور سرمایه‌گذاری کنید، مدتی در آنجا اقامت داشته باشید و سپس تابعیت را دریافت کنید. در موارد دیگر، می‌توان با سرمایه‌گذاری در یک کشور، پاسپورت آن را به دست آورد. مبالغ سرمایه‌گذاری، موضوع سرمایه‌گذاری و شرایط آن در کشورهای مختلف متفاوت است. راه اول، که دریافت پاسپورت یک کشور از طریق اقامت موقت و دائم است، بیشتر به درد کسانی می‌خورد که کشوری را واقعا به عنوان خانه خود انتخاب می‌کنند و تصمیم می‌گیرند باقی عمر خود را یا حداقل ۱۰ سالی از زندگی خود را در آن کشور بگذرانند. در این صورت باید برای مهاجرت تحصیلی یا کاری وارد کشور مقصد شوند و بعد، وضعیت کاری خود را به مدت طولانی تثبیت کنند تا بتوانند بعد از مدتی پاسپورت آن کشور را دریافت کنند.

بهترین کشور برای دریافت پاسپورت دوم باید چه ویژگی‌هایی داشته باشد؟

گفتیم که بهترین کشور برای پاسپورت دوم از همه جهت دومینیکا است. اکثر افراد، دریافت پاسپورت دوم را برای آزادی سفر، تجارت و اقامت در کشورهای بزرگ و پیشرفته می‌خواهند و شرایط مالی قابل‌توجهی دارند. در نتیجه دریافت پاسپورت دوم از طریق سرمایه‌گذاری را انتخاب می‌کنند. وقتی می‌توان در کمترین زمان و با هزینه‌ای نه چندان زیاد، پاسپورت دوم را تهیه کرد، چرا وقت خود را برای سال‌ها زندگی در کشوری دیگر هدر کنیم؟ در ادامه توضیح می‌دهیم که چرا دومینیکا را به عنوان بهترین کشور برای دریافت پاسپورت دوم انتخاب می‌کنیم؟

هزینه سرمایه‌گذاری

برای انتخاب بهترین کشور برای دریافت پاسپورت دوم، هزینه سرمایه‌گذاری بسیار مهم است. هزینه سرمایه‌گذاری در دومینیکا بسیار کم است و با فقط ۱۰۰ هزار دلار می‌توانید پاسپورت دومینیکا را دریافت و به بیش از ۱۴۱ کشور جهان بدون درگیری‌های دریافت ویزا سفر کنید.

زمان دریافت پاسپورت

پروسه زمانی که طول می‌کشد تا پاسپورت به دست شما برسد، بسیار مهم است. در بعضی کشورهای اروپایی، دریافت پاسپورت از طریق سرمایه‌گذاری شرایط زمانی ویژه‌ای دارد که شاید کار دریافت پاسپورت دوم را سال‌ها به تاخیر بیندازد. اما با سرمایه‌گذاری در دومینیکا، می‌توانید در عرض چند ماه بدون اینکه حتی یک بار به این کشور سفر کنید، پاسپورت خود را دریافت کنید.

شرایط اقامتی

بسیاری از کشورها، علاوه بر هزینه‌ای که برای سرمایه‌گذاری از شما دریافت می‌کنند، شرایط اقامتی ویژه‌ای نیز دارند که اگر آن را رعایت نکنید، امکان دریافت پاسپورت آن کشور را نخواهید داشت. مثلا باید هر سال چند ماهی را در کشور مقصدتان بگذرانید تا بعد از چند سال واجد شرایط دریافت پاسپورت آن کشور شوید. شاید یکی از مزایای پاسپورت دومینیکا و از مهم‌ترین دلایلی که دومینیکا، بهترین کشور برای دریافت پاسپورت دوم است همین باشد. برای دریافت پاسپورت دومینیکا حتی یک روز هم لازم نیست در این کشور اقامت کنید. حتی همه پروسه دریافت پاسپورت هم به صورت غیرحضوری انجام می‌شود. یعنی از دریافت پاسپورت ترکیه، همسایه خودمان، هم ساده‌تر است.

شرایط فردی

برای دریافت پاسپورت دومینیکا، هیچ شرایط فردی خاصی هم وجود ندارد. بعضی اوقات برای سرمایه‌گذاری در بعضی کشورها، باید مدارکی ارائه دهید که ثابت کند سابقه مدیریتی ویژه یا تحصیلات خاصی دارید. بعضی کشورها هم برای اعطای پاسپورت، شرایط سنی قائلند اما دومینیکا به همه افراد بالای ۱۸ سال پاسپورت می‌دهد و شرایط دیگری هم برای اعطای پاسپورت قائل نیست.

امکان دریافت پاسپورت برای وابستگان

ممکن است شما با سرمایه‌گذاری در کشوری، فقط بتوانید برای خود پاسپورت بگیرید. اما با سرمایه‌گذاری در دومینیکا، می‌توانید برای خود، همسر، فرزندان زیر ۳۰ سال، والدین و پدر بزرگ و مادر بزرگ بالای ۶۵ سال و همه وابستگانتان پاسپورت دریافت کنید.

امکان انتقال موروثی پاسپورت

در دومینیکا، پس از دریافت پاسپورت دوم، امکان انتقال تابعیت به صورت موروثی هم فراهم است. هر کس تابعیت این کشور را می‌گیرد، می‌تواند آن را به فرزندان و نسل خود منتقل کند.

امکان بازگشت سرمایه

در بسیاری موارد، شما اگر پولی که سرمایه‌گذاری کرده‌اید را از اقتصاد آن کشور خارج کنید، اقامت یا تابعیت شما ملغی می‌شود، یا مدت زمانی که پول سرمایه‌گذاری شده شما بلااستفاده باقی می‌ماند بسیار طولانی است. اما با سرمایه‌گذاری در پروژ‌های عمرانی مورد تایید دولت دومینیکا، مثلا پروژه ساخت هتل هیلتون دومینیکا که هزینه‌ای حدود ۲۲۰ هزار دلار دارد، می‌توانید برای خود و همه وابستگانتان پاسپورت بگیرید. اما پس از حدود ۳ تا ۵ سال از زمان دریافت پاسپورت، می‌توانید سهام خود را بفروشید، و پولی که سرمایه‌گذاری کرده‌اید به همراه سود آن را پس بگیرید. 

آزادی سفر

آزادی سفر و اقامت در کشورهای دیگر هم، موضوع مهمی است. اینکه پاسپورت کشوری را دریافت کنید که آزادی سفر زیادی به شما نمی‌دهد، کار بیهوده‌ای است. در حالی که شرایط دریافت پاسپورت دومینیکا بسیار ساده است، اما آزادی سفر فوق‌العاده‌ای به شما می‌دهد. با پاسپورت قدرتمند دومینیکا شما می‌توانید به بیش از ۱۴۱ کشور جهان بدون درگیری‌های دریافت ویزا سفر کنید. کشورهای مهمی مثل کشورهای اروپایی حوزه شنگن، کشورهای آسیایی قدرتمندی مثل سنگاپور، هنگ‌کنگ و مالزی … دریافت ویزای کشورهای دیگر هم با پاسپورت دومینیکا کار بسیار ساده‌تری است. مثلا دریافت ویزای ۱۰ ساله تجاری/تفریحی آمریکا که به شما امکان ۶ ماه در سال زندگی در کشور آمریکا را می‌دهد، با پاسپورت دومینیکا کار ساده و سریعی است.

شرایط زندگی در دومینیکا

کشور دومینیکا کشور جزیره‌ای کوچکی در دریای کارائیب، در نزدیکی آمریکا است. سرعت رشد و توسعه در این کشور بالاست و با سیاست‌هایی که سرمایه‌گذاری خارجی را در این کشور افزایش می‌دهد، هر روز هم بیشتر می‌شود. این کشور با سواحل زیبا، کوهستان‌های جنگلی و تفریحات دریایی جذابی که دارد، مقصد فوق‌العاده‌ای برای زندگی ثروتمندان است. بسیاری از بازنشستگان آمریکایی، برای ادامه زندگی و تفرح همیشگی، به این کشور مهاجرت می‌کنند. علاوه بر اینکه خود کشور دومینیکا کشوری آزاد، امن و شاد است که زندگی در آن می‌تواند جذابیت‌های خاصی داشته باشد، اما با پاسپورت دومینیکا می‌توان در کشورهای زیادی اقامت داشت. علاوه بر امکان زندگی و تجارت در همه کشورهای عضو اتحادیه کاریکام یا کشورهای حوزه کارائیب، شما با پاسپورت دومینیکا می‌توانید ۶ ماه سال را در اروپا و ۶ ماه سال را در آمریکا اقامت داشته باشید.

دومینیکا بهترین کشور برای دریافت پاسپورت دوم از همه نظر

کشور دومینیکا بهترین کشور برای پاسپورت دوم

با توجه به همه المان‌هایی که بررسی کردیم، دریافت تابعیت و پاسپورت دوم از کشور دومینیکا به صرفه، اقتصادی، سریع و آسان است و مزایای بسیار زیادی دارد. ارتباطات خوب سیاسی این کشور کوچک باعث می‌شود که امید داشته باشیم پاسپورت آن هر روز قدرتمندتر هم بشود و رشد اقتصادی خوب دومینیکا هم رفاه و آبادانی بیشتر این کشور را نوید می‌دهد. در هر صورت برای ثروتمندان، تاجران و سرمایه‌داران پیشنهاد می‌شود که دریافت پاسپورت دومینیکا برای خود و خانواده‌شان را در اولویت کارها قرار دهند.

سخن آخر

در این مطلب به پاسپورت دوم، مزایا و معایت آن و بهترین پاسپورت دوم از همه جهت پرداختیم. شما می‌توانید برای دریافت پاسپورت دومینیکا، از کیانوش محمودی، نماینده رسمی دولت دومینیکا کمک بگیرید. تیم کنکاش، به مدیریت کیانوش محمودی، بیش از ۳۰ سال است که در زمینه اخذ اقامت و تابعیت کشورهای مختلف از طریق سرمایه‌گذاری فعالیت می‌کند و به خاطر همین هم می‌تواند بهترین مشاوره را بر اساس شرایط و اهداف شخصی هر کس ارائه دهد.

شما پاسپورت دوم دارید؟ اصلا به نظر شما مهم‌ترین مزیت دریافت پاسپورت دوم چیست؟ کدام کشور بهترین کشور برای دریافت پاسپورت دوم از همه جهت است؟ نظرات و تجربیات خود را با ما در میان بگذارید و اگر سوالی دارید از ما بپرسید.

برچسب‌ها :
اشتراک‌گذاری :